Clase de climatizare

Clase de climatizare - Standart

Sistemele de climatizare din clasa Standard oferă soluții eficiente și accesibile pentru răcirea și încălzirea spațiului dumneavoastră. Aceste echipamente sunt concepute pentru a asigura un confort termic de bază, fără a compromite calitatea și fiabilitatea.

Clase de climatizare - Lux

Sistemele de climatizare din clasa Lux reprezintă vârful tehnologiei și confortului, oferind performanțe superioare și funcționalități avansate. Aceste echipamente sunt ideale pentru cei care doresc cele mai bune condiții de climatizare, fără compromisuri.

Tipuri de condiționare

Tip split

Sistemele de aer condiționat tip split sunt foarte populare datorită eficienței și flexibilității lor. Acestea constau din două unități principale: una interioară, care se montează în interiorul clădirii și răcește sau încălzește aerul, și una exterioară, care se află în afara clădirii și elimină căldura din interior sau o colectează din exterior.

Tip multisplit

Sistemele de aer condiționat multisplit funcționează pe același principiu ca sistemele split, dar permit conectarea mai multor unități interioare la o singură unitate exterioară. Acest lucru le face ideale pentru locuințe sau clădiri cu mai multe camere, oferind control individual al temperaturii în fiecare încăpere.

Tip canal (Duct)

Sistemele de aer condiționat tip canal, cunoscute și sub denumirea de sisteme ducted, sunt soluții centralizate care folosesc o rețea de conducte pentru a distribui aerul răcit sau încălzit în întregul spațiu. Acestea constau dintr-o unitate centrală, amplasată de obicei într-un tavan fals, un pod sau un subsol, și o serie de conducte care conduc aerul în diverse camere prin grile de ventilație.

Tip casetă

Sistemele de aer condiționat tip casetă sunt ideale pentru spațiile comerciale și rezidențiale datorită designului discret și distribuției uniforme a aerului. Acestea constau dintr-o unitate interioară montată în tavan și o unitate exterioară, similară cu sistemele split tradiționale.

Tip VRF / VRV

Sistemele de aer condiționat tip VRV (Variable Refrigerant Volume) și VRF (Variable Refrigerant Flow) sunt soluții avansate și flexibile de climatizare, utilizate frecvent în clădiri comerciale mari și rezidențiale complexe. Acestea permit controlul precis al temperaturii în mai multe zone sau camere, folosind un singur sistem centralizat.

Condiționare rezidențială

Oferim soluții personalizate pentru case și apartamente, inclusiv sisteme de aer condiționat tip splitmultisplit și unități de aer condiționat central.

Condiționare comercială

Oferim soluții adaptate pentru spații comerciale, inclusiv sisteme de aer condiționat central, VRF (Variable Refrigerant Flow) și rooftop.

Condiționare industrială

Oferim soluții robuste și eficiente pentru spații industriale, inclusiv sisteme VRF/VRV centralizate, unități rooftop(caseta) și de tip canal (duct)